info@vacwerk.nl | 0641482695

Over VACwerk

VACwerk is een onderzoeks- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in onderzoek naar klantbeleving. Ons bureau beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van cliëntenparticipatie in de zorg. De afgelopen jaren hebben we ons verder gespecialiseerd in het coachen en trainen van medewerkers op het gebied van persoonlijke effectiviteit en klantbeleving.

Cliëntenparticipatie is het benutten van de unieke zorgbeleving van de cliënt om vanuit dit perspectief de zorg nog verder te verbeteren met als uiteindelijk doel de verwachtingen van de cliënt te overtreffen. Zorgaanbieders kunnen met behulp van de onderzoeksresultaten zich onderscheiden en hun imago en positie in de markt versterken.

Voor ieder organisatie is het komen van resultaat naar een daadwerkelijke verbetering een uitdaging. Ons bureau wil medewerkers in hun kracht zetten door hun competenties inzichtelijk te maken zodat er effectief wordt samengewerkt. Uit ervaring blijkt dat de loyaliteit van de medewerker hierdoor toeneemt wat vervolgens weer ten goede komt aan het bereiken van de organisatiedoelstellingen.

Weten wat VACwerk voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op met Janny Venema voor een persoonlijk oriëntatiegesprek via 0641482695.

Sluit Menu